torstai 9. elokuuta 2012

Sikajuhlat

Kuulin maanantaina, että Kaarinan Hovirinnassa järjestetään syyskuun ensimmäisenä päivänä kunnon kinkerit, Sikajuhlat. Lavalle nousevat Tauski Peltonen tanssiryhmä Nice Koneen kera, Johanna Tukiainen ja Matti Nykänen. 

Pari päivää ajatusta kypsyteltyäni tulin siihen tulokseen, että tuonnehan on päästävä. Moista kattausta ei yksinkertaisesti voi jättää väliin! Ei varsinkaan, kun en ole ketään illan tähtiartisteista nähnyt koskaan livenä. Tauskin tosin joskus Turussa kadulla, mutten koskaan lavalla. Suomen viihdemaailman huiput samassa paikassa - tästä ei camp-huumori enää paljon parane!

Liput maksoin tänään verkkopankin kautta. Tapahtuma tulee takuulla olemaan loppuunmyyty, eikä lippuja saa kuin ennakosta. Sikajuhlat on varmasti huikea kesäkauden päätös!Lipun hintaan kuuluu myös ruokailu. Tapahtuman Facebook-sivulla kerrotaan pöytien notkuvan seuraavista herkuista:

SEISOVA PÖYTÄ

KOLME ISOA PALVATTUA SIKAA ( yli 100 kg kpl. )
pekoni hunaja kastiketta
kermaperunoita

Sipuli- ja sinappisilliä
Venäläistä silliä
jääkellarin lohta
Kylmäsavulohta
Kananmunia
Lämmin vihannes lajitelma

Vihersalaattia
Punajuurta
Savukalasalaattia
Suolakurkkua
Tomaatti-sipulisalaattia
Italiansalaattia/
perunasalaattia
SalaatinkastikettaJohanna Tukiainen

2 kommenttia:

  1. Moi, mistä löysit ko. tapahtuman FB-sivut? Paljonko liput maksavat ja mitä kautta ostit ne?

    VastaaPoista
  2. Löytyy kyllä FB:stä hakusanalla sikajuhlat. Liput 30 euroa ennakossa 8ja vain ennakossa). https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/437159362972418/

    VastaaPoista