perjantai 4. helmikuuta 2022

Annika ja Mercia Ruissalossa

Toisinaan blogin päivittäminen reaaliajassa jää pitkäksikin aikaa. Nämäkin kuvat ovat puolentoista vuoden takaa, syyskuulta 2020. Kuvauspaikkana toimi Turun Yliopiston kasvititeellinen puutarha Ruissalossa.

Malleina kauniina alkusyksyisenä päivänä olivat pitkän linjan turkulaistanssijat Annika Hakala ja Mercia Manfrinato. Monessa mukana olleet naiset ovat kuin kotonaan kameran edessä. Ei ole vaaraa, että tulisi kahta samanlaista kuvaa - sen verran liikkuvaisia he ovat. 

En muista miten juuri kasvitieellisen puutarhan takamaat valikoituivat kuvauspaikaksi. Saatoin itse ehdottaa tai sitten Annika, joka myös viihtyy Ruissalon luonnossa. Komea aluehan tuo, joskin kuvausmiljöönä melko käytetty nykyään. Mutta tätä parivaljakkoa ei oltu ennen nähty siellä yhdessä. 
Koska naisilla oli kassikaupalla vaatteita mukana, tuli välillä pikku vaihtotaukoja. Olin jo jonkin aikaa huomannut erään vanhan herran katselevan touhujamme etäämmältä. Mies rohkaisikin mielensä ja tuli juttelemaan. Ei muuten mitään, mutta edes näin korona-aikana olisi hyvä pitää jonkinlaisia turvavälejä. Herrahan tuli lähes tappituntumalle. Teki mieli sanoa, ettei nyt sentään ihan syliin tarvitse tulla. 

Hän oli kuulemma nähnyt minut aiemminkin samoilla kulmilla kuvaamassa. Voi olla, mutta ajankohta ja muut tuntomerkit eivät oikein täsmänneet. Myöntelin kovasti että näin varmaan on, jotta pääsisimme jatkamaan. 

Vihdoin keksin, että ota sinäkin nyt muutama kuva naisista, jolloin mies innostui ja kamera sai kyytiä. Lopulta hän poistui tyytyväisenä Mercian tarjoamaa kakunpalaa mussuttaen. 

Aikaisempia Annika- ja Mercia-kuvauksia löytyy linkeistä: 

http://kaislatuuli.blogspot.com/2019/10/annika-ja-mercia-katariinanlaaksossa.html 

http://kaislatuuli.blogspot.com/2020/04/mallikuvausta-hovirinnan-rannassa.html

http://kaislatuuli.blogspot.com/2021/09/mercia-mallina-ilkanrinteessa.html

http://kaislatuuli.blogspot.com/2014/04/mallifotoilua-saaronniemessa-29.html

http://kaislatuuli.blogspot.com/2015/07/mallifotoilua-voivalassa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti