lauantai 26. helmikuuta 2022

Saaronniemi 20.2.

Vaikka tämän talven kelit ovat jatkuvine lumisateineen ja edestakaisin sahaavine lämpötiloineen olleet lähinnä surkeita, on väliin osunut hienojakin ulkoilupäiviä. Jopa viikonloppuihin. Eräs tällainen sattui olemaan viime viikon sunnuntaina 20. helmikuuta.

Edellisviikon Turun Ruissalon Saaronniemen visiitistä poiketen jäätilanne oli nyt sellainen, että vaikka erinäisiä ryhmiä olikin uskaltaunut kävelemään jäälle, ei se ainakaan näyttänyt järin houkuttelevalta railoineen ja vetisine rantoineen. 

Muutama päivä myöhemmin kuulinkin, että eräällä tutulla oli mennyt koipi jään läpi ja reissu loppunut aiottua lyhyempään kun piti kipin kapin lähteä autolle ja kotimatkalle. 

Saaronniemen polut olivat todella liukkaita. Satuin todistamaan episodia, jossa papin lipereihin sonnustautunut mies liukasteli, eikä meinannut millään päästä mäennyppylää ylös. 

Kirkonmiehen seurassa oli kaksi varttuneempaa naista. Toisella heistä oli todella hauskaa seuratessaan kaverinsa vaivalloista liikkumista. Nainen nauroi kippurassa, hyvä kun itse pysyi pystyssä hekotukseltaan. Mietin, että ei jumalauta, kyllä on halvat huvit! Mies olisi voinut vaikka halvaantua kaatuilultaan ja toinen räkättää vieressä kuin joku Kummeli-hahmo. 

Jonkin verran napsittua tuli julkaisukelpoisia kuvia kävelylenkin varrelta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti