perjantai 6. tammikuuta 2017

Puma Marianna Ruissalossa

Tammikuun paukkupakkasilla on hyvää aikaa kaivella esille viime kesänä otettuja fotoja muistikorttien syövereistä.

Elokuun puolivälin tienoilla kävin kuvaamassa varsinaissuomalaista seksologia Satu SöderströmTurun Ruissalossa. Hän on tunnettu myös Puma Marianna Moore -nimisenä stripparina ja pornotähtenä.

Turussa pitkään Cicciolinos -erotiikkaliikettä pyörittänyt Satu siirtyi kesällä uusiin liiketiloihin ja toimii nyt myös seksuaaliterapeuttina.

Satu on parin viime vuoden aikana esiintynyt usein valtamediassakin. Iltalehti ja Seiska ovat kirjoittaneet juttuja, YLE Fem jopa teki puolituntisen dokumentin hänen elämästään. 

Maria Hintikka Live -ohjelmassa Satu demonstroi kuinka nainen voi saada orgasmin kymmenessä sekunnissa pelkän ajatuksen voimalla. Tapahtuma kuvattiin vantaalaisessa ostoskeskuksessa. Enpä huomannut mahtoiko samankaltainen operaatio tapahtua Ruissalossakin, mutta ehkäpä hän olisi asiasta maininnut.

Muutama vuosi sitten kuvausideanamme oli naispuolinen vanginvartija koppalakissa ja kumimekossa pamppua heiluttamassa. Fotot otettiin Turun Kakolanmäellä entisen lääninvankilan ympäristössä. Tällä kertaa vuorossa oli tavanomaisempaa settiä luonnon helmassa Ruissalon kasvitieteellisen puutarhan mailla. Mukana oli myös Satun Simo -koira.
3 kommenttia: