torstai 19. elokuuta 2021

Suvi Piikkiön suvessa osa 2

Heinäkuun loppupuolella kävin Turun lähellä Piikkiössä kuvausreissulla. Aurinkoisena arki-iltana kiipesin Huttalan linnavuorelle kera Suvin ja kuvausassistenttina toimineen ystävänsä.

Kyselin Ruotsissa asuvaa Suvia malliksi jo pari vuotta sitten. Hänellä oli hienoja kuvia Facebookissa, jotka herättivät huomioni. Homma vaan venyi tähän päivään saakka muun muassa koronan takia, mutta lopputulos oli odotuksen arvoinen. Mielestäni kuvista tuli osin erinomaisia.

Sen enempää kertaamatta samoja tarinoita kuin fotosession ykkösosassa, linkitän sen tähän http://kaislatuuli.blogspot.com/2021/07/suvi-piikkion-suvessa-osa-1.htmlKuvausmiljöönä toiminut Huttalan linnavuori sijaitsee Piikkiön kirkosta noin kaksi kilometriä itäkaakkoon. Mäki kohoaa 50-60 metriä ympäristöään ylemmäs ja on 74 metriä merenpinnan yläpuolella. Rinteet ovat melko jyrkät, eikä puusto haittaa näkymiä Piikkiönlahdelle. 

Nyt ei kumminkaan kuikuiltu merelle, vaan kameran tähtäimessä oli upea Suvi. Kuvasaldossa oli toki sellaisiakin ruutuja, joissa ympäristöä näkyy enemmän ja taitaa Piikkiönlahtikin jossain kohtaa vilahtaa. En kuitenkaan valinnut niitä tähän.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti