tiistai 10. elokuuta 2021

Littoistenjärven vedenneito

Eräänä arki-iltana heinäkuun alkupuolella olin turkulaismalli Tanja Tanita Sundellin ja harrastajavalokuvaaja Annika Hakalan kanssa Liedon ja Kaarinan rajamailla Littoistenjärvellä kuvausreissulla. 

Kysyin Annikaa mukaan, koska hänellä on vähän erilaista näkemystä mallikuvaamisesta ja hän on hyvä ohjaamaan malleja. Tanjan kanssa Annikalla synkkasikin heti hyvin yhteen. Mitä hänen ottamia kuviaan katselin, erinomaisia ruutuja tuli. 

En muista mistä juuri Littoistenjärvi tuli mieleeni miljööksi, mutta se osoittautui oikein käyttökelpoiseksi. Järvelän puolella järveä suppailijoita vähän hääräsi linssiemme edessä tai vaihtoehtoisesti toisinpäin, mutta hyvin kaikki mahtuivat. 

Hiekkarantakuvat ovat Littoistenjärven toiselta puolelta Koulurannasta. Kävimme ensin kurkkaamassa tanssilavarannalla, mutta se oli niin kansoitettu, ettei kannattanut edes poistua autosta. 

Koulurannassa oli yllättävän vähän ihmisiä, eikä kukaan kytännyt mitä touhusimme. Rantaan oli ajautunut vihreää pitkulaista levää, mutta sinilevää se ei ainakaan ollut kuten joku ehti heti tuoreeltaan ehdottaa. 

Kuten olen ennenkin todennut, Tanja on ihan ykkösmalleja. Aivan mahtava tälläkin kertaa. Kauniina kesäiltana kuvat eivät voineet mitenkään epäonnistua hänen kanssaan. 


1 kommentti:

  1. Makia silmälle on mallikin ...
    Sopisi vallan mainiosti malliksi muinais-kreikkalaiseksi leidiksi puettuna (sääripituiset nauhasandaalit ym. lakanaa vähän peitoksi)

    VastaaPoista