keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Kristiina Vepsän rantakallioilla

Turkulainen harrastajamalli Kristiina tuili tutuksi viime vuonna, jolloin tapasimme Kaarinan Hovirinnan rannalla järjestetyssä fotosessiossa. Minua kysyttiin tapahtumaan mukaan, joka sopi oikein  mainiosti. Paikalla oli toinenkin malli ja kuvaaja. 

Nämä kuvat ovat heinäkuun puolivälin tienoilta Vepsän ulkoilusaaresta Turun Airistolta. Olin viettänyt vuokramökillä aikaa päivätolkulla. Loppuviikosta oli jo hieman pientä väsymystä ilmassa, mutta kamera pysyi kumminkin hyvin kädessä kun Kristiina saapui vesibussilla saarelle. 

Vepsässä olisi ollut mahdollisuuksia napsia kuvia aika monessakin paikassa, mutta mielessäni olivat lähinnä saaren eteläosan miljööt. 

Edustussaunan läheisyydessä kuvaaminen onnistui, koska paikalla ei ollut saunojia, eikä Hippiniemessäkään näkynyt muita kuin tuttu turkulaispubin kaljanmyyjä. Hänkin keskittyi kalliolla istuen reppunsa sisällön tuhoamiseen, eikä änkenyt katsomaan mitä touhusimme kivenheiton päässä. 

Kuvista tuli kesäisen raikkaita ja merellisiä, joita kelpaa katsella nyt kun saari on ollut pari viikkoa kiinni. Tai saahan Vepsään mennä jos sattuu omistamaan veneen, mutta palveluja ja vesibussikyytiä ei ole seuraavaksi kuin seuraavan kesäkauden alkaessa. Viime syksynä Turun Ruissalossa otettuja Kristiina-kuvia löytyy täältä http://kaislatuuli.blogspot.com/2019/10/kristiina-ja-lokakuinen-saaronniemi.html
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti