torstai 24. syyskuuta 2020

Saaronniemessä 23. syyskuuta

Eilen sattui olemaan aamuvuoroa töissä, joten suuntasin ahertamisen jälkeen Liedosta Ruissalon saarelle Turkuun

Edellisestä käyntikerrasta Ruissalon päässä Saaronniemessä oli aikaa kaksi viikkoa. Tuolloin lenkkinäni oli camping-alueen takana menevä luontopolku ja kalliot. Tällä kertaa tuli kierrettyä Kolkanniemi

Vaikka iltapäivä oli kesäisen lämmin ja lähes tuuletonkin, ei porukkaa ollut liikkeellä nimeksikään. Purjeliitäjien ja surffaajien mielestä tuulta ilmeisesti oli, koska heitä esiintyi merellä useitakin. 

Parkkipaikan kulmalla oleva vaahtera oli oikein komea syysväreissään. Sen sijaan muutaman metrin päässä oleva kollegansa ei poikennut juurikaan kesäasustaan. Ehkä ylipuutarhuri Arno Kasvi tai joku muu alan mies osaisi selittää tällaisen ilmiön.

Matkassa mukana ollut Heli kertoi hiljattain nähneensä Kolkanniemessä hillittömän pitkän käärmeen. Todennäköisesti kyseessä oli rantakäärme, koska kyyt eivät kovin pitkiksi kasva. Ja juuri rantakäärmeitä Kolkannokassa riittää; sopii katsoa keväinen blogijuttuni linkistä http://kaislatuuli.blogspot.com/2020/04/rantakaarmeet-paritteluhommissa.htmlEi kommentteja:

Lähetä kommentti