perjantai 18. lokakuuta 2019

Annika ja Mercia Katariinanlaaksossa

Syyskuun lopulla olin Turun ja Kaarinan rajalla sijaitsevassa Katariinanlaaksossa kahden pitkän linjan turkulaistanssijan, Annikan ja Mercian, kanssa. Aurinkoisena ehtoona oli tarkoituksena ottaa pari valokuvaa.

Olen tuntenut Annikan useamman vuoden ja brasiliasta kotoisin olevan Merciankin tiennyt ulkonäöltä pitkään. Satumme asumaan samoilla kulmilla. Lähikaupassakin voi joskus törmätä maitoa ostaessa.

Sen kummempia kuvaussuunnitelmia ei ollut, ei muuta kuin että miljöönä sai toimia komea Katariinanlaakso. Operoimme tosin melkein pelkästään kohdassa, jossa pengersilta ohittaa kivikkoisen merenrannan. Se lieneekin Katariinanlaakson luontopolun tunnetuin ja kuvatuin paikka.

Latasin myöhemmin muutaman kuvan Facebookin Mallit +35-ryhmään. Sieltä tuli kommentti, jonka mukaan yllä olevat "kuvat ovat vaatteineen ja väreineen kuin suoraan 70-luvun käsityö- ja mallilehdestä". Kieltämättä samaa tunnelmaa onkin.
Annikalla ja Mercialla on pitkä kokemus esiintymisestä ja se varmasti näkyy kuvissakin. Molemmat ovat oikein luontevia malleja, eikä minkäänlaista patsastelua ilmennyt edes vahingossa.
Mercialla oli iso kassillinen vaatteita mukana. En yhtään tiennyt mitä tuleman pitää, mutta hyvin kelpasi kaikki mitä hän esille kaivoi. Tässä on itse asiassa vaan osa kuvista, koska muualla kuin rannassa otetut fotot ovat valonsa puolesta liian erilaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti