keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Wanha Salakuljettaja ja Miss Eloweena

Lauantaina 9. kesäkuuta poikkesimme kaveriporukan kanssa Naantalin Teersalossa. Lossirannassa on mainio Wanha Salakuljettaja -ravintola, jossa tulee käytyä pari kertaa kesässä.

Tällä kertaa syy Teersalon visiittiin oli päivän ohjelmisto. Se koostui muun muassa iskelmälaulaja Tauskin keikasta ja Miss Eloweena-kiertueen Teersalon etapista.

Moni tuttu tätä kattausta vähän naureskeli. Mutta ehkä sohvalla röhnöttäminen neljän seinän sisällä kauniina kesäpäivänä on jotenkin hienompaa touhua.
Tauski aloitti keikkansa jo päivällä, ennen kahta. Kuulemma illalla oli vielä kaksi esiintymistä muualla päin maata.

Kellonaikaan nähden yllättävänkin innokkaan vastaanoton saanut laulaja esitti noin puolen tunnin setin, jossa tietysti oli mukana hänen tunnetuin kappaleensa Sinä vain. Lainabiisinä saimme kuulla Mamban megahitin Vielä on kesää jäljellä, joka sopikin hyvin Tauskin suuhun. Hän tosin oli muuttanut sen muotoon Vielä on pesää jäljellä.

Koska Tauski on kova naistenmies ja omien sanojensa mukaan kaatanut peräti noin kymmenen tuhatta elliä, oli lavallekin tunkua. Innokas fani yritti saada kesken keikan yhteiskuvaa laulajan kanssa, mutta moisesta suivaantuneena Tauski usutti hänet matkoihinsa.


Tauskin, Miss Eloweena -tyttöjen ja vähän muidenkin väliajoilla taustamusiikkia soitteli tiskijukka, jonka nimen jo ehdin unohtaa. Kuulemma hän on ulkomaita myöten tunnettu, kuten juontaja Ossi Valo kertoi.

Ikävä kyllä iltapäivän mittaan ei tullut yhtään edes kohtalaisen hyvää kappaletta. Kaikki oli yhtä ja samaa tyhjänpäiväistä jumputusta, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Entisenä tiskijukkana minun on vaikea ymmärtää tätä, mutta varmasti joku muu tykkäsi senkin edestä.Miss Eloweena-kiertueen Wanha Salakuljettaja -esiintyminen oli monille päivän odotetuin tapahtuma. Missiemo Henna Peltosen ideoima kauneuskilpailu pyrkii tuomaan esille luonnollista kauneutta ilman irtoripsiä, tatuointeja ja silikonitissejä.

Miss Salakuljettajaksi kruunattiin tyttö numero kymmenen, Krista Oksanen. Oma suosikkini oli supernätti Jenna Toppari, jonka soisi menestyvän itse lopullisessa kisassa.


2 kommenttia:

  1. Niin ja onhan tuolla Vanhassa salakuljettajassa maan mainiot pizzat! Näytti kansalle maistuvan ja itsellenikin...
    T.Matti "Viki" Vikström

    VastaaPoista