lauantai 15. lokakuuta 2022

Saaronniemen luontoa 12. lokakuuta

Viime keskiviikkona oli sellainen päivä, että oli jälleen aika suunnata Turun Ruissalon saarelle ja tarkemmin sen kärkeen Saaronniemeen ja Kolkannokkaan.  

Startti kaupungista tapahtui vähän jälkeen viiden ja perillä olin puoli kuudelta. Yhtään myöhemmin ei olisi enää kannattanut lähteäkään, koska nykyään tulee hämärää jo puoli seitsemän paikkeilla. Tai toki voi, mutta silloin on turha raahata kameraa mukana. Tunnin lenkkini aikana aurinko laski. 

Edellisestä Saaronniemi-käynnistäni tuli aikaa peräti kaksi viikkoa. Yleensä käyn noissa maisemissa melkein kerran viikossa, parhaimmillaan kaksikin. Alkuviikolla poikkeisin erään valokuvaussession puitteissa Ruissalon alkupäässä Marjaniemessä, mutta siitä joskus myöhemmin. 

Saaronniemen hiekkaranta oli vaihteeksi erinäköinen kuin viime kerralla, koska hiekkakynnäs jakoi sen kahtia. Paikalle kipataan kuormakaupalla uutta tavaraa jälleen ensi keväänä, joten eiköhän siitä taas tasainen tule. Pari viikkoa sitten Saaronniemen pohjoislaidalla, Kukkarokiven puolella, näytti tällaiselta https://kaislatuuli.blogspot.com/2022/09/saaronniemi-28-syyskuuta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti