torstai 1. heinäkuuta 2021

Juhannuksena 2021

Viime viikolla oli keskikesän juhla juhannus. Tapojeni mukaisesti olin Turun kaupungin ulkoilusaaressa Vepsässä, jossa olen laskujeni mukaan viettänyt jo kaksitoista juhannusta. 

Mökin hoidin huhtikuussa samalla kellonlyömällä kun varaus alkoi. Juhannukseksi mökki pitää ottaa koko viikoksi, eikä silloin saa varattua irtopäiviä. Se ei kuitenkaan ollut ongelma, koska meitä oli monta osallistujaa. Hinnaksi per henkilö tuli aika vaatimaton summa. 

Torstai-illasta sunnuntai-iltaan kestänyt saarireissu ei ainakaan minun kohdallani verottanut alkuviikon työpanosta, vaikka hauskaa pidettiinkin päivätolkulla. Saaressa oli paljon tuttuja sekä mökkiläisinä että päiväkävijöinä. 

Ilma oli vähän turhankin kuuma. Jopa niin kuuma, että mökin paahteessa kaiteella tuntitolkulla musiikkia suoltanut bluetooth-kaiuttimeni pimahti. Onneksi tämä tapahtui vasta jussin loppumetreillä, joten saimme nauttia hyvästä popista päiväkausia. Pari pisaraa vettäkin tuli jossain vaiheessa, mutta siitä ei ollut haitaksi asti.

Erinäisiä kännykkäkuvia otin silloin tällöin, mutta niistä ole julkaistavaksi. "Kunnon" kuviakin tuli jonkun verran napsittua, koska kamera oli luonnollisesti mukana. 

Tätä ylintä otosta pidän yhtenä tämän kesän parhaimmista kuvistani. Myöhään torstai-iltana saaren rantaan lipunut laiva oli komea näky jo saavuttuaan, mutta sitä se oli etenkin juhannusaato-aamuna. Rasvatyyni meri ja paahtava helle loivat lähes maagisen näkymän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti