perjantai 23. heinäkuuta 2021

Suvi Piikkiön suvessa osa 1

Kuluvalla viikolla olin kuvausreissulla Turun liepeillä Piikkiössä. Nykyään Kaarinan kaupunkiin kuuluva entinen varsinaissuomalainen kunta on allekirjoittaneelle tuttu lapsuudesta, jolloin vietin paljon aikaa isoäitini luona Piikkiön Rungossa

Tällä ei kertaa ei oltu Rungossa, vaan Toivolinnantien varrella ja Huttalan linnavuorella. Linnavuori oli ensisijainen kuvausmiljöö mallini Suvin kanssa, mutta matkalla oli niin houkuttelevan näköinen viljapelto, ettei sitä voinut jättää käyttämättä. 

Suvi on lähinnä Facebookista tuttu piikkiöläislähtöinen nainen, joka asuu Ruotsissa. Katselin joskus hänen kuviaan ja ajattelin että tuossapa olisi pätevä fotomalli. Aikaa meni varmaan pari vuotta, mutta nyt pääsimme tuumasta toimeen. 

Suvilla on esiintymiskokemusta keikkalavoilta Amerikkaa myöten. Hän on ollut ruotsalaisen sinfonisen metallibändi Therionin kiertuejäsenä taustalaulajana ja vaikuttaa nykyään Scarlett's Garden-nimisessä folk-pop-duossa. 

Esiintymisvarmuus näkyi myös kuvaustilanteessa. Tunnelma oli leppoisa ja hyviä kuvia kertyi niin paljon, että täytyy jakaa blogijuttu kahteen osaan. Linnavuorifotoja seuraavalla kerralla. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti