sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hennan kanssa Pyynikillä

Yritin kuluvalla viikolla panostaa valokuvaukseen oikein urakalla. Työvuorojenkin puolesta se oli kerrankin mahdollista. Muutamista sadepäivistä huolimatta kuvaussaldo oli oikein hyvä - vain yhtä sovittua juttua piti kelin vuoksi siirtää. Sekin toivon mukaan sekin saadaan ensi viikolla pois päiväjärjestyksestä.

Lauantaiaamuna suuntasin kohta Pirkanmaata ja Kanta-Hämettä. Mukaan matkaan lähti työpaikalta tuttu Pete W. Päivärinta. Ilma oli heti aamusta aurinkoinen ja hellepäivä tulossa. Luvassa oli mainio kuvauskeli.

Ensimmäinen etappi oli Tampereen Pyynikillä. Olen käynyt alueella kerran aikaisemmin, kesällä 1998. Muutama tuttava pelasi siellä rantalentopalloa kaupunkifestivaali Tammerfestin aikoihin.

Tällä kertaa oli tarkoitus ottaa mallikuvia Pyynikin rannalla. Olin sopinut viihdemaailmasta tutun tanssija-malli Henna Peltosen kanssa fotosessiot. Hän ehdotti Pyynikin rantaa kuvauspaikaksi.

Koska olimme Peten kanssa paikalla reilusti ennen kuin oli sovittu, oli aikaa kierrellä ympäriinsä ja katsella paikkoja. Kierroksella löytyikin useita hyviä kuvausmiljöitä.

En ollut aikaisemmin tavannut Hennaa livenä. Hän oli kumminkin heti kuin vanha tuttu ja kaikki synkkasi hyvin yhteen. Eipä muuta kuin tuumasta toimeen ja kamera laulamaan. Henna on kokenut esiintyjä ja fotomalli, eikä häntä ei tarvinnut juurikaan ohjata.

Otin noin 450 kuvaa, joista muutama kymmenen läpäisi seulani. Henna itse tykkäsi kuvista valtavasti. Todennäköisesti jatkoa seuraa vielä jossain vaiheessa kesää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti