tiistai 26. kesäkuuta 2012

Burning Pointilta uusi levy


Oululaisbändi Burning Point on Suomessa melko tuntematon nimi. BP on kuitenkin julkaissut jo useamman levyn, joista ensimmäinen ilmestyi 2001. Kyseinen debyytti Salvation By Fire herätti aikoinaan mielenkiintoni yhtyettä kohtaan. Levyt ovat senkin jälkeen olleet vähintäänkin hyviä tai erittäin hyviä.


Burning Pointilta on nyt ilmestynyt uutuuslevy The Ignitor. Maistiaisia siitä on tällä päivämäärällä julkaistu nimikappaleen videon muodossa. http://www.youtube.com/watch?v=iIdxvwejvXo&feature=youtu.be

Itse levy odottaa ainakin meikäläistä vielä kaupan hyllyllä, mutta tarvinnee tehdä investointi melko pikaisesti. Levykauppa Äxässä The Ignitor näyttää olevan sopuhintaan 15,90 euroa, joten enköhän kipitä sinne ostoksille viimeistään ensi viikolla.


Burning Point sai kolme vuotta sitten ilmestyneen Empyre -levynsä myötä radiosoittoa kotimaassaan, kun useat paikallisradiot luukuttivat hullunlailla radiosingleksi jaettua Kirka -lainaa I'll Be Yours.

Kappaleen lauloi BP:n Pete Ahosen sijasta turkulainen Taage Laiho. Mies on enimmäkseen tuttu Kilpi -bändistä. Ahonen ja Laiho vaikuttavat yhdessä Ghost Machineryssä, joka on hieman samantapainen orkesteri kuin Burning Pointkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti