lauantai 28. tammikuuta 2023

Tammikuinen lauantaipäivä Mäntyniemessä

Ammattiosastoni PAU:n Varsinais-Suomen osasto ry:n kesäkoti Mäntyniemessä Turun Hirvensalon Papinsaaressa on mahdollista käydä talviaikaankin, vaikka muuten siellä hiljaista onkin. 

Talvella on harvemmin mitään tapahtumia, joten sellaisia pitää itse järjestää. Viikko sitten kokoonnuimme viettämään rattoisaa lauantaita noin viidentoista henkilön voimin. 

Pääosin paikalle saapui Vepsän ulkoilusaaressa kesäisin viihtyviä kavereitani, mutta jokunen oli muutakin kautta tuttu. Ohjelmistossa oli muun muassa koronan ja fortunan peluuta, makkaran grillausta ja tietokilpailu. 

Laatimani tietokilpailukysymykset käsittelivät laaja-alaisesti turkulaista musiikkia. Mukana olivat niin Matti ja Teppo kuin Ironcross, Bogart Co ja Levypörssin Henkkakin. 

Visailu sai varsin hyvän vastaanoton. Siitä innostuneena olen jo ehtinyt laatia parikymmentä uuttakin kysymystä edellisten viidenkymmenen jatkoksi. Ensi juhannuksena saattavat kysymykset singahdella mökkiporukan kesken, mikäli kolmen päivän aikana löytyy sopiva rako. 

Tietokilpailun juontajana ja tuomarina ansiokkaasti toiminut Matti Viki Vikström järjesti illan päälle pienimuotoisen ilotulituksen.

(Kuva: Katja Saloska)


(Kuva: Katja Saloska)


(Kuva: Katja Saloska)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti