lauantai 21. tammikuuta 2023

Indra talvisessa Vaarniemessä

Loppiaisen jälkeinen viikonloppu tammikuun alussa ei kelin puolesta hellinyt ainakaan Lounais-Suomessa. Armoton tuuli yhdistettynä pakkaseen vaikeutti ulkoilua parhaansa mukaan. 

Lauantaina kävin Indran kanssa Kaarinan Vaarniemessä. Alunperin ajatuksena oli Ruissalon Kuuvannokka, mutta siitä luovuttiin hillittömän viiman takia. Kalloilla aavan meren rannassa olisi ollut vielä kylmempi kuin Vaarniemen metsässä, joka sekin tosin sijaitsee aivan meren tuntumassa. 

Turkulainen Indra on syksyn mittaan ollut silloin tällöin fotomallinani. Hän tekee someen taiteellisia julkaisuja, jollaiset eivät minulta edes taitu. Aika monessa asiassa tunnutaan olevan samalla aallonpituudella, mikä helpottaa kummasti jutustelua. 

Vaarniemen luonnonsuojelualueen metsikössä ei voinut kauaa ihmetellä hyytävän kylmyyden takia. Komeat vanhat tammet niin pystyssä kuin kaatuneina ovat parhaimmillaan etenkin syksyllä, mutta näyttäviä talvisessa lumipeitteessäänkin. Melko pikaiselta luontopolkukierrokselta kertyi kuitenkin jonkun verran fotoja. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti