lauantai 11. heinäkuuta 2020

Kuuvannokalla 9. heinäkuuta

Turun Ruissalossa sijaitsevalla Kuuvannokalla tulee käytyä muutaman kerran vuodessa. Näin myös torstai-iltana 9. päivä heinäkuuta.

Kuuvan parkkipaikka oli melko täynnä. Sitä se on tupannut tämän vuoden puolella olemaankin. Johtunee koronasta, joka on ajanut ihmiset ulkoilemaan sankoin joukoin Ruissaloon.
Parkkiautoista huolimatta Kuuvannokalle johtavalla noin kilometrin mittaisella metsätiellä ei tullut vastaan kuin yksi ihminen. Hänkin näytti sen verran hurjalta, että piti oikein varmuuden vuoksi kuikuilla taakse. Ja kyseessä oli vielä nainen.

Kuuvannokalla oli sentään jokunen ulkoilija. Merelle Vepsän saaren suuntaan katseli kalliolla loikoillut pariskunta. Tai en tiedä olivatko pari, mutta kovin liki toisiaan olivat. Ehkä tuuli oli niin kova, ettei puhe kuulunut kuin tappituntumalta.

Sosiaalisessa mediassa näin kuvan Kuuvannokalle sijoitetuista pöydästä ja tuoleista. En vaan enää moista muistanut ja se tuli yllätyksenä. Yleensä en ole toinen toistaan turhimpien tilataideteosten ystävä, mutta tämä oli piristävä ja sopii tuonne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti