sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Tanja Tanita Jäkärlän Rivieralla

Viihdelehti Seiskastakin tuttu turkulainen Tanja Tanita Sundell on hallitseva Miss Bum Bum Suomi eli peppumissi. Kurvikasta kaunotarta katsellessa ei paljon ihmetytä miksi näin on päässyt käymään ja valinta osunut juuri häneen.

Nämä kuvat otettiin viime elokuun lopulla Turussa Jäkärlän Riveralla. Helteisen päivän iltana hiekkamontulla oli vielä jonkun verran porukkaa, lähinnä uimareita.

Sällisakki kaljakasseineen tupsahti kiusallisen lähelle seuraamaan mitä puuhaamme. Olin aivan varma, että pian alkaa kuulua vähintään jonkinasteista mölinää, mutta ihme kyllä ei. Tanja moikkasikin heille, joten ilmeisesti tuttuja olivat.

Kuvaustilanteessa Tanjaa ei tarvitse juurikaan ohjata, kaikki sujuu kuin vettä vaan. Aivan upea malli!

Riviera-reissu oli viime kesän kolmas fotosessiomme. Ne kaikki menivät aivan putkeen, mutta pitäisin ehkä parhaimpana Liedon Nautelankoskella heinäkuussa otettua kuvasarjaa. Linkissä http://kaislatuuli.blogspot.com/2019/09/tanja-tanita-nautelankoskella.html

Näiden kuvien kanssa oli muistikorttia selatessa pienoinen valinnanvaikeus. Päädyin tällaiseen kymmenikköön.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti