sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Nelli Katariinanlaaksossa

Olin hiljattain turkulaisen harrastajamalli Nellin kanssa kuvaamassa Katariinanlaaksossa. Nelli on tuttu likka parin vuoden takaa ja olemme silloin tällöin liikkuneet samoilla asioilla eri puolilla Turkua.

Katariinanlaakso on luonnonsuojelualue Turun ja Kaarinan rajalla. Siellä on suosittu luontopolku, jonka varrella on useita potentiaalisia kuvauspaikkoja. Päädyimme sille ehkä kaikkein todennäköisimmälle eli Pitkänsalmen rantaa myötäilevän kävelyrampin lähistölle. Miljöö on erinomainen. 

Pääasiassa Katariinanlaaksossa tuntuu muistikortille tallentuvan kysyhköjä oravia, mutta tällä kertaa rannalla oli jopa ruuhkaa. Satuimme paikalle samaan aikaan erään toisen parivaljakon kanssa. He tosin poistuivat melko pian. En usko, että kukaan tallentui väärään kameraan.

Tarkoitus oli saada syksyistä luontoa mukaan kuviin. Varmaan kokeneempi silmäilijä erottaakin näistä vuodenajan ja kuukauden.

Huomasin vasta tätä koostaessani, että kuvista tulikin aika kaihoisia. Se ei ollut varsinainen tarkoitus. Seuraavalla kerralla sitten enemmän hymyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti