torstai 2. marraskuuta 2017

Tiina Vartiovuorenmäellä

Lokakuun alkupuolella otin Turun Vartiovuorenmäellä fotoja työkaveristani Tiinasta. Ideana oli tallentaa syysruskatunnelmia.

Vartiovuorenmäellä ei hieman yllättäen ollutkaan mitään ihmeempää väriloistoa. Punaisina hehkuivat vain Tiinan hiukset, puista samaa väriä oli turha etsiä. Paikkaa ei kumminkaan enää ruvettu vaihtamaan. Sillä mentiin mitä löytyi.

Vartiovuorenmäen huippu on 50 metriä merenpinnan yläpuolella. Puiston pinta-ala on noin seitsemän hehtaaria ja sen laella C.L. Engelin vuonna 1810 suunnittelema tähtitornirakennus ja Turun kesäteatteri. Aivan liki on Luostarinmäen käsiytyöläiskorttelit, jotka säilyivät vuoden 1827 Turun suurelta kaupunkipalolta.

Ilma oli kuluvan syksyn tapaan arveluttava. Välillä hiukan satelikin, mutta sitten taas paistoi. Kun ei turhia ihmetelty, homma oli purkissa melko nopeasti. Sen jälkeen rupesikin satamaan oikein kunnolla.

Heinäkuinen fotosessio Tiinan kanssa Turun Ruissalon Kuuvassa on ollut blogilaskurin mukaan lähikuukausien katsotuimpia. Juttu löytyy elokuun blogiarkistosta otsikolla Tiina Kuuvannokassa.

Toinen kesäinen kuvasetti Tiinasta on vielä julkaisematta, mutta eiköhän tässä jossain vaiheessa kaamosta sekin tule blogiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti