tiistai 3. syyskuuta 2024

Elokuiset fotoilut Ruissalossa osa 1 - Sofia

Olin viime viikolla Turun Ruissalossa kuvaamassa kahden kaunottaren kanssa. Mercia ja Sofia ovat äiti ja tytär, jotka sattuvat asumaan tässä aivan lähistöllä. Takavuosilta tiesin, että kuvien onnistumisprosentti oli taattu, koska heistä ei yksinkertaisesti pysty ottamaan huonoja kuvia. 

Mielessä oli aika montakin kuvauspaikkaa, mutta ensinnä sellaiseksi valikoitui Ruissalon Kansanpuiston lähellä oleva auringonkukkapelto. 

Kukkia ei oltu vielä ehditty poimia pois, jolloin oli helppo rajata valtaisa keltainen kukkameri mallien taakse. Vaikka lajike ei ollutkaan sitä suurinta pizzan kokoluokkaa, hyviä juuri nämäkin olivat. 

Hieman jotain menneiden aikojen ranskalaista elokuvatähteä muistuttava Sofia on aivan ilmiömäinen malli. Hänellä on paljon omia ideoita, joita ilman kuvat saattaisivat olla yksitoikkoisempia. 

Onnistuneita fotoja tuli niin paljon, että rankan karsinnankin jälkeen niillä voisi täyttää useamman blogijutun. Tässä nyt kuitenkin kaksitoista kuvaa Sofiasta. Seuraavassa osassa lisää Mercian kera. 


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti