keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Heli tammikuisella Kuuvannokalla

Tämä kuvasarja otettiin tammikuun lopulla Turun Ruissalon Kuuvannokalla. Yleensä tuohon aikaan on sydäntalvi Lounais-Suomessakin, mutta kuten kuvista näkyy, eipä tällä kertaa ollut.

Allekirjoittanutta talven puuttuminen ei ole pahemmin haitannut, mutta jatkuva vesisade on välillä saanut hermot kireälle. Tosin jos sama määrä olisi tullut lumena, eipä Kuuvannokallekaan olisi ollut mitään asiaa. Sinne ei olisi päässyt edes kahlaamalla.

Kuuvannokalla ei sen kummemmin ei pitänyt ottaa malli- tai henkilökuvia, mutta koska sunnuntaikävelyllä sattui olemaan mukana varsin kyvykäs malli, niin mikä ettei.

Heli on pikku tauon jälkeen aktivoinut taas malleilun saralla. Vuodenvaihteen tienoilla kävimme pari kertaa varta vasten kameraa ulkoiluttamassa. Tarkemmin linkeissä  http://kaislatuuli.blogspot.com/2019/12/joulutunnelmia-ja-mallikuvausta.html    ja http://kaislatuuli.blogspot.com/2020/01/heli-kansanpuistossa-uudenvuodenpaivana.html
Airistolla, Kuuvannokalta muutama kilometri Rymättylän suuntaan, oli jokin tilanne päällä. Pelastuskopteri saapui paikalle. Arvailujen varaan jäi oliko kysymyksessä haaksirikkoituneet kalastajat vai jonkinlainen harjoitus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti