lauantai 4. tammikuuta 2020

Heli Kansanpuistossa uudenvuodenpäivänä

Kävin uudenvuodenpäivänä turkulaisen harrastajamallin Helin kanssa Ruissalon Kansanpuistossa. Melkein sen naapurissa, Turun yliopiston kasvititeellisessä puutarhassa, olimme kuvaamassa puolisentoista viikkoa aikaisemmin.

Kävijälaskurin mukaan kasvititeellisestä tekemääni blogijuttua on tarkasteltu ahkerasti verrattuna vaikkapa moniin mielestäni ansiokkaisiin luontojuttuihini. Siitä voi päätellä, että suurta yleisöä kiinnostaa selvästi enemmän naiset kuin vaikkapa kyhmyjoutsenet. Linkissä
http://kaislatuuli.blogspot.com/2019/12/joulutunnelmia-ja-mallikuvausta.html

Kansanpuistossa tarkeni hyvin. Paikkahan on sama, jossa entinen rockfestivaali Ruisrock järjestetään. Puhelaulu-, jumputus- ja iskelmäfestivaali raikaa taas heinäkuun alussa.

Turun seudulla ei ole tänä talvena pahemmin lunta tuprutellut, eikä pakkanenkaan vaivannut. Minulle se sopii vallan mainiosti, mutta pieni lumikerros tietysti toisi valoa ulos.

Tähän vuodenaikaan ympäristö on toki sellainen, että jos tuulenvire puhaltelee mereltä, niin aika äkkiä voi tulla kylmä. Mutta nyt ei tarvinnut jäätyä ja aurinkokin pilkahteli paikka paikoin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti