perjantai 25. toukokuuta 2018

Maria kasvitieteellisen puutarhan miljöössä

Maria on turkulainen harrastajamalli, joka löytyi viime vuoden syyskesällä Facebookin mallit ja valokuvaajat -ryhmästä.

Yhteydenottoni poiki kaksi fotosessiota syksyllä, toinen Turun Saaronniemessä ja toinen Kakolanmäellähttp://kaislatuuli.blogspot.fi/2017/09/maria-mallina-saaronniemessa.html ja http://kaislatuuli.blogspot.fi/2017/11/maria-kakolanmaella.html

Tässä kesän kynnyksellä kävimme Ruissalon kasvitieteellisen puutarhan mailla. Ideana oli käyttää taustana voikukkamerta, jollaisen muistelin siellä yleensä tähän aikaan vuodesta olevan. Mitään valtaisaa keltaista nurmikkoa ei löytynyt, mutta olipa sentään jotain.

Olen käyttänyt samaa kasvitieellisen puutarhan miljöötä usein ennenkin. Onkin vähän siinä ja siinä, onko se jo turhan kulunut kuvauspaikka. Edellisestä visiitistä on kumminkin sen verran aikaa, että alueelle saattoi taas mennä. Samat puusillat vilahtelevat usein muidenkin kuvaajien otoksissa, mutta mitäpä tuosta. Hieno alue kaiken kaikkiaan.

Kaunis Maria on luontainen kyky kameran edessä. Poseeraus sujuu kuin tyhjää vaan. Kun idea oli suht selkeä ja malli noinkin pätevä, ei kuvauksissa kauan nokka tuhissut. Marian punainen mekko oli napakymppivalinta tähän miljööseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti