perjantai 13. marraskuuta 2015

Ulosmarssilta Ruissaloon

Maanantaina 2. marraskuuta työpaikallani Liedon logistiikkakeskuksessa oli työntekijöiden ulosmarssi. Työkiistaa sovitellaan yhä valtakunnansovittelijan johdolla. Riitaa on muun muassa palkkauksesta ja muutosturvasta. Työntekijäpuolen mukaan työntaja Posti tavoittelee jopa kolmanneksen leikkausta palkkoihin

Parin viikon takaisen ulosmarssin aiheutti vuokratyöväen saapuminen työpaikallemme. Koska liitto oli asettanut koulutus- ja perehdyttämiskiellon, ei työpaikkakouluttajamme suostunut heitä opastamaan. Näin ollen hänet käskettiin kotiin. Solidaarisuuden osoitukseksi koko muukin työvuoroporukka poistui samalla kertaa.

Hetken tilannetta ihmeteltyäni totesin, että koska sattuu olemaan näin kaunis päiväkin, voin joutessani käväistä Ruissalossa mutkan. Reissun saldoksi tuli jonkun verran esittelykelpoisia luontokuvia.


2 kommenttia:

  1. Hitsi vieköön, hyviä kuvia. Lisää ulosmarsseja...

    VastaaPoista
  2. Nyt se on todistettu; ulosmarsseista on jotain hyötyäkin. Ei sen puoleen, postiduunareitten palkosita kolmannes pois! Samaan aikaan valtion 100 % omistamassa Postissa työskentelee kymmeniä johtajia joiden kuukausipalkka on enemmän kuin pääministerillä!
    T.Matti "Viki" Vikström

    VastaaPoista