perjantai 25. heinäkuuta 2014

The Grammers Papa Joessa 24.7.2014

Turkulainen rokkibändi The Grammers esiintyi torstaina 24.7.2014 ravintolalaiva Papa Joessa Turussa. Jo perinteiseksi muodostunut keikka on järjestetty jo ainakin neljä kertaa vuoden välein samana ajankohtana.

Down By The Laiturista irrallaan oleva tapahtuma on Aurajoessa olevalta ranvitolalaivalta hieno veto. Pääsee kuuntelemaan ilmaiseksi kunnon rokkia. Ei tarvitse maksaa osin aivan tyhjänpäiväisistä esiintyjistä aidatulla festivaalialueella.

The Grammers on alunperin säkyläläinen orkesteri, joka voitti Rock SM:n vuonna 2002. Sen koommin kilpailua ei ole muistaakseni järjestettykään. Bändi on tehnyt viisi levyä ja uusi on parasta aikaa työn alla. Keikalla kuultiin muutama kappale, jotka todennäköisesti tulevat uudelle levylle. 

Yhtyeen keikkalatinki on niin kova, että kaikenmaailman muniinpuhaltelijat ja patsaana seisovat soittajat saisivat hävetä. Vaikka Papa Joen keula ei olekaan esiintymistilaksi tehty, olivat Grammersin jampat siellä kuin kotonaan.

The Grammersilla on valtava määrä hienoja ja tarttuvia kappaleita kuten Million, 16 Years, Silver Of Zion, Black Horse, Kerosene, No Remeeder ja Thin Lizzy -pastissi Mama Save Me. Ehdottomasti Suomen parhaimpia bändejä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti