torstai 24. heinäkuuta 2014

Mallikuvausta Askalankoskella

Pari päivää sitten toteutui kuvausidea, jota olen ehtinyt jo pari kesää odotella. Paimion Askalankosken miljöö on nimittäin pyörinnyt mielessä mallikuvauspaikkana siitä lähtien kun siellä ensimmäisen kerran kävin 2012. Siellä on komeaa perinnemaisemaa voimalaitoksen ja Paimiojoen läheisyydessä.

Olen tuntenut turkulaiskaunotar Inkan jonkun vuoden. Olemme käyneet muutaman kerran aikaisemmin kuvaamassa Ruissalossa ja Askaisten Louhisaaren kartanopuistossa. Nyt sitten sattui aikataulut sopimaan Askalankoskenkin suhteen.

Päivä oli helteinen ja auringonvalo vielä illalla melko kova. Turhaan pelkäsin valon riittävyyttä, sitä kun oli lopulta vähän liikaakin. Kreivin aikaan olimme kumminkin paikalla. Laskevan auringon valo sopi tähän tarkoitukseen paremmin.

Tarkoitus oli hakea kantrihenkistä meininkiä. Mielestäni siinä onnistuttiinkin hyvin. Otin noin 700 kuvaa, joista muutama kymmennen läpäisi seulani.
2 kommenttia:

  1. Helevetin hyvännäköistä vehnää tosa ekassa kuvassa. Sehän tuleentuu jo noin runsaan kuukauden päästä. Vähän sen jälkeen sitä onkin sitten kiva puida, ts. "niittää satoa".
    Myös noiden ala-arvoisesti kasattujen heinäseipäitten ympärillä olisi kiva puida.

    T: Teppo

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Kyllä maanviljelijä tietää.

    VastaaPoista