sunnuntai 30. elokuuta 2020

Kustavin Heponiemen elokuuta

Synnyinkunnassani Kustavissa tulee käytyä suunnilleen pari kertaa kuukaudessa. Välillä pyörin vähän muuallakin kuin kotipaikassani ja juuri näin tapahtui viime reissullani. Koukkasin Kustavintieltä Iniöntielle, jossa päämääräni oli Heponiemi

Heponiemessä on käytöstä poistettu luotsiasema aivan Iniönaukon partaalla. Vieressä on nykyinen lauttalaituri, josta pääsee Kustavin entiseen naapurikuntaan Iniöön. Se on osa Saariston Rengastietä

Nykyään Iniö on liitetty Paraisiin. Minun on kuiteniin vaikea omaksua Kustavia Paraisten naapurikuntana, koska miellän sen olevan toisella puolella Turkua ja täten aika kaukana. 



Syy miksi Heponiemeen ajelin on komea kallio luotsiaseman takana. Siellä on kuvauksellinen miljöö loistoineen ja kummeleineen. Usein paikalla näkyy joutseniakin. 

Tällä kertaa valo oli erinomainen ja kuvista tuli mielestäni oikein onnistuneita. Harmi, ettei Iniön lautta sattunut kulkemaan juuri tuolloin, mutta moottorivene hurautti sopivasti ohi. Sommittelin sen loiston ja kummelin väliin. 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti