maanantai 30. joulukuuta 2019

Saaronniemen rannoilla 28. joulukuuta

Vuosi 2019 lähenee loppuaan. Kuten olen jo useammassa blogijutussa todennutkin, oli kuluva syksy erittäin stressaava Postin työehtoshoppailujen ja huonon työilmapiirin takia. Kuukausitolkulla jatkuneet surkeat ilmatkaan eivät auttaneet lainkaan mielialan nousua.

Muutama valonpilkahdus syksyn mittaan ulkona sentään oli. Tosin hyvin, hyvin harvassa. Päällimmäisenä mieleen tulee sunnuntai 3. marraskuuta, jolloin Turun Ruissalon Kuuvannokassa oli poikkeuksellisen komeaa. Linkissä http://kaislatuuli.blogspot.com/2019/11/tyyni-kuuvannokka.html

Lauantaina 28. joulukuuta, eli muutama päivä takaperin, oli mahdollisuus lähteä Ruissaloon parin työkaverin mukana. He kun menivät iltapäivällä talviuinnille Saaronniemen rantaan.

Olen ollut vastaavilla reissuilla ennenkin. Noin tunnin kestävän uinti- ja saunaoperaation aikana ehdin kierrellä alueella aika kattavasti. Nyt sattui olemaan erinomainen kelikin, jota ilman en olisi viitsinyt edes lähteä mukaan.


Edellisehtoiset juomingit kaverin syntymäpäivillä Littoisten Työväentalolla vaikuttivat vielä sen verran, että olisin viihtynyt Ruissalossa ilomielen vaikka toisenkin tunnin. Hyvä kumminkin edes näin, koska muuten homma olisi mennyt sohvalla makaamiseksi.

Koska kerrankin oli hieno ilma, otin valokuvia onnesta soikeana. Kotona koneella ruudut eivät enää niin hääppöisiltä tuntuneetkaan, mutta oli siellä sentään jotain. Esimerkiksi siluettikuva tuossa suoraan olla on mielestäni erinomainen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti