perjantai 17. elokuuta 2018

Stella Vepsän rantakalliolla

Viime vuoden heinäkuussa pyysin valokuvamalliksi Vepsän ulkoilusaaressa työskennellyttä Stellaa. Olin tutustunut häneen saarella taajaan vieraillessani. Merellisessä ympäristössä kun riittää kuvausmiljöitä vaikka muille jakaa. http://kaislatuuli.blogspot.com/2017/07/fotomalleilua-vepsassa.html

Fotosessio ei jäänytkään viimeiseksi Stellan kanssa, kun tämän viikon alkupuolella asiaan tuli päivitys. Stella nimittäin on ollut kuluvankin kesän Vepsässä hommissa. Taisin jo kesäkuussa ottaa asian jälleen puheeksi, mutta nyt vasta pääsimme tositoimiin.

Mitään erityisiä pukeutumistoiveita en eksoottisen näköiselle Stellalle esittänyt. Tosin alkukesällä näin hänellä Guns N' Roses-paidan ja ajattelin sen sopivan hyvin tällaiseenkin tilanteeseen.
Mielessäni oli eräs tietty niemennokka saaren eteläpäässä. Paikalla on varmaan joku vakiintunutkin nimi, mutta minä kutsun sitä Wellarirannaksi, siellä pari vuotta sitten telttailleen tuttuni mukaan. Lähistöllä on myös Hippiniemi, jonka nimi on tullut kuulemma siitä, että 70-luvulla siellä telttailla nuorilla miehillä oli poikkeuksetta pitkät hiukset.

Kuvausten aikoihin isot laivat painelivat takanamme Airistolla kohti Turkua ja Naantalia. Onnistuin hyödyntämään tilannetta, vaikka Viking Linen Gracekin tuntui lipuvan huimaa vauhtia eteenpäin.
Koska päivän ensimmäinen olut sihahti vuokramökin terassilla jo puolenpäivän tienoilla, piti ottamista vähän skarpata iltaan asti kunnes Stella pääsi hommista. En kuitenkaan usko, että kuvista olisi tullut lainkaan sen parempia, vaikka kuvaaja olisi puhallutettu. Itseni sen verran tunnen.

Täysin extempore-idea puolestaan oli käyttää kuvaustaustoina Vepsän kesäteatterin lavasteita. Koska ne sattuivat yhä olemaan pystyssä, ei lavalla nähty tällä kertaa Pekka Töpöhäntää tai Viirua ja Pesosta, vaan Stella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti