keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Keijumeininkiä Juopinrotkolla

Huomasin jokin aika sitten kaarinalaistuttuni Heidin valokuvia sosiaalisesta mediasta. Ne oli otettu erikoisen näköisessä metsikössä. Aloin selvittämään missä näin hieno paikka mahtaa olla. Samalla syntyi idea, että Heidi voisi toimia mallina ja kuvat olisivat jotakuinkin metsänkeijutyylisiä.

Juopinrotko eli Juopinkrotti sijaitsee Kaarinan Kuusiston luoteisosassa pohjoisrannan tuntumassa Empon asuinalueen länsipuolella. Paikalla on Turun seudulle erikoinen jyrkkärinteinen ja rotkomainen purolaakso. Puro virtaa kaakkois-luodesuuntaisen, metsäisen rotkon kapealla pohjalla noin 400 metrin matkalla laskien Kuusistonsalmeen.

Puro rinteineen muodostaa noin 100 metrin levyisen kaistaleen, jonka pinta-ala on nelisen hehtaaria. Metsäpohjaa peittää pääosin paksu ja pehmeä sammal, paikoin täplittää heleänvihreä käenkaali ruskean neulasmaton kattamaa maata. Huolimatta paikan pienialaisuudesta eli ollen vain kapea kaistale luonnontilaista purokorpea, muodostaa Juopinrotko kuitenkin kauniin ja paikallisesti erikoisen maisemakokonaisuuden.

Heidi ja kuvausassistenttina toiminut kaverinsa Veronica olivat haltioissan paikasta, enkä lainkaan ihmettele. Harvemmin tällaista miljöötä näkee näillä main.

Heidi ei kuulemma ole ollut aikaisemmin juurikaan linssiluteena. Fotosessio sujui kumminkin tosi mallikkaasti ja haettua metsänkeijuteemaa saatiin mielestäni tallennettua varsin hyvin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti