tiistai 6. elokuuta 2013

Taage & Garfield Rahtiksessa 27.7.

Aurajoen itärannalla Turussa sijaitseva Wanha Rahtilaiva eli tutummin Rahtis on tänäkin kesänä kunnostautunut tuomalla estradille kunnon livemusiikkia.


Taage & Garfield -duo esiintyi jo ainakin toistamiseen kuluvan suven aikana Rahtiksen kannella. Edellisestä keikasta ei ollut kuin kuukausi aikaa, mutta mikäpä hienoja biisejä hyvinä esityksinä olisi kuunella vaikka kerran viikossa.

Edellisellä kerralla juhlatunnelmaani jarrutti Norjan reissulle lähtö seuraavana päivänä. Tällä kertaa piti kaljatuoppeja pantata Viron matkan tähden. Kaverit tulivat hakemaan aamukahdeksalta sunnuntaiaamuna, joten kovin montaa ohrapirtelöä en viitsinyt kumota.
Duon kuukauden takaisesta keikasta poiketen Rahtis oli nyt tupaten täynnä porukkaa. Istumapaikat olivat kiven alla, mutta kaikki kai mahtuivat jotenkin sekaan.

Ilta oli todella hieno ja lämmin. Samaan aikaan järjestetty Down By The Laituri sai varmasti ihmisiä normaalia kesälauantaita enemmän liikkeelle.

Taagen ja Garfieldin setti oli periaatteessa sama kuin viimeksi, mutta mukana oli pari uuttakin vetoa. Ainakaan Roy Orbisonin tuotantoa en muista heidän toimestaan koskaan ennen kuulleeni. Muut kappaleet olivat pääosin raskaampaa osastoa kuten Queenia, Def Leppardia ja Black Sabbathia.

Taage & Garfield Rahtiksessa jälleen 17. elokuuta. Todennäköisesti minäkin.


2 kommenttia:

  1. Hieno ilta oli: hienoa musiikkia, hienoja kavereita, hieno kirjoitus, hienoja kuvatuksia. Ei sitä paljon paremmin voi kuvata :)

    VastaaPoista