maanantai 4. maaliskuuta 2013

Sunnuntaikävelyllä Aurajokirannassa

Sunnuntaina 3. maaliskuuta pyrytti lunta koko aamun niin paljon, ettei ulkoilu tullut kysymykseenkään. Mutta kas kummaa, sade loppui puolenpäivän jälkeen. Aurinko alkoi paistaa täydeltä terältä. Moisesta säämetamorfoosista innostuneena päätin lähteä kävelylle Aurajoen rantaan.

Ikkunasta ulos kurkkiessani en huomannut lainkaan, että ulkonahan oli aivan helvetin kylmä. Jäi nimittäin lämpömittarin tutkailu kokonaan väliin. Olin jo jonkun matkaa kävellyt, kun aloin harkitsemaan täyskäännöstä takaisin sohvanpohjalle. Viima oli aivan mieletön ja pakkasta karkean arvion mukaan kymmenisen astetta. Ne yhdistettynä päästiin melko miesmäisiin lukemiin. Aurinko ei paljon kulkijaa lämmittänyt, mutta nosti sentään mielialaa.

Jotten sentään ihan sokerista olisi ollut, päätin käppäillä Turun sataman suuntaan. Förillä Aurajoen yli Läntiselle rantakadulle, siitä Forum Marinumin ja Suomen Joutsenen kulmille.

Lenkin varrelta tuli jonkun verran julkaisukelpoisia kuvia. Hyytävä kylmyys ei niistä tosin välity juuri ollenkaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti