perjantai 24. marraskuuta 2023

Tiina Uittamon kesässä

Loppuvuoden harmaan kelin keskellä on hyvä palata alkukesän tunnelmiin. Kuvat ovat Turun Uittamon Paviljongin ympäristöstä, jossa olin eräänä aurinkoisena sunnuntaipäivänä kuvausretkellä entisen työkaverini Tiinan kanssa.

Kysyin Tiinaa ensimmäisen kerran kameran eteen kesällä 2005. Kuvasin tuolloin vielä filmille, mikä nyttemmin tuntuu aika kaukaiselta kun on tottunut yhden tai kahden ruudun sijasta ottamaan samasta tilanteesta parikymmentäkin kuvaa. Sitten tulikin vuosien tauko, mutta lähivuosina olemme silloin tällöin käyneet kuvaamassa kelien salliessa.

Edellisenä ehtoona Uittamon tanssipaikassa oli esiintymässä nostalgiaorkestereja, jotka keräsivät paikalle monisatapäisen yleisön. Olin itsekin diggailemassa kasarihevi- ja suomirock-covereita.  

Sunnuntaina aurinko porotti paikoin vähän liiankin kovasti. Ihme kyllä paviljongin kallioilla ei juurikaan ollut ihmisiä, vaikka tuollaisena päivänä olisi luullut olevan melkeinpä ryntäys. Olihan kyseessä alkukesän hienoin ilma. 

Tiina oli yhtä upea ja kuvauksellinen kuin aina ennenkin. Suunnitelmissa oli loppukesän mittaan ottaa lisääkin kuvia, mutta aikataulut ja säänhaltijat pistivät kapuloita rattaisiin. Toivottavasti ensi vuoden puolella onnistuu. Muutama vanhempi fotosessio linkeissä: 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti