maanantai 14. maaliskuuta 2022

Henna Pyynikin kesässä

Viime heinäkuussa pääsin erään peliporukan kyydissä Turusta Tampereelle viettämään kesälauantaita. 

Aikaa oli koko päivä kierrellä ja katsella kaupungin ihmeitä. Käväisin muun muassa uudehkossa Saunaravintola Kuumassa Laukotorilla. Yläterassilta avautui hulppeat näkymät Pyhäjärvelle. 

Olin sopinut Henna Peltosen kanssa tapaamisen Pyynikin rantaan. Tarkoitiuksena oli ottaa uusia kuvia. Tamperelainen Henna on ollut tuttuni pian kymmenkunta vuotta ja ehdottomasti yksi upeimmista naisista ketä tiedän.

Oli ehtinyt vierähtää jo kaksi vuotta kun Hennan viimeksi Hennan, joten kuvia tuli otettua ehkä vähän liiankin kanssa. Kovan karsimisen jälkeen muistikortille jäi yhä satoja ruutuja. Mutta harvoin hänen kaltaisensa kaunottaren saa kameran eteen. 

Tanssijana, mallina ja liikunnanohjaajana tunnetulla Hennalla ei sattunut tuona viikonloppuna olemaan keikkoja missään päin maata, joten tämä sopi hänellekin hyvin. 

Olisi luullut Pyynikin rannoilla olevan heinäkuisena hellepäivänä paljon väkeä. Näköpiirissä ei kuitenkaan ollut kuin pari auringonpalvojaa ja kesäteatterin järjestysmies, joka paineli pitkin metsikköä etsimässä mahdollisia pummilla sisään yrittäviä.


1 kommentti: