sunnuntai 26. syyskuuta 2021

Mercia mallina Ilkanrinteessä

Lauantaina 24. syyskuuta fotomalliksi tuli naapuritalossa asuva Mercia. Kuvauspaikallekaan ei ollut kuin kivenheitto, koska kapusimme läheiselle Ilkannrinteelle

Ilkanrinteessä on hehtaarikaupalla kallioista puistoa ja komeat näköalat niin Hirvensalon kuin Kupittaan suuntaankin. Mäki on vähän piilossa Itäisen Rantakadun ja Stålarminkadun välissä Martin kaupunginosassa, enkä usko monien paljasjalkaisten turkulaistenkaan tietävän alueen olemassaoloa. 

Kuluvana viikonloppuna oli pitkästä aikaa hieno ilma. Ehkä jopa liiankin aurinkoista valokuvaushommia ajatellen. Pääasia, ettei satanut ja tuullut kuten melkein koko elo- ja syyskuun ajan. 

Brasilialaislähtöinen Mercia on ollut jonkun kerran aiemminkin mallinani. Mukana on aina ollut turkulainen Annika Hakala, jonka kanssa he muodostavat tanssiduon ja esiintyvät esimerkiksi Taiteiden yössä. Valokuvausta harrastava Annika oli nytkin seurassa ja otti myös kuvia. 

Mercia on jälleen oikein säteilevä. Ehkä jopa vähän liiankin pirteä, koska kuvaajilla oli välillä vaikeuksia pysyä perässä. 

Valitsin tähän kymmenen kuvaa, joissa osassa näkyy jo ruskan värejäkin. 


Pari linkkiä vanhempiin Mercia-kuviin: 

http://kaislatuuli.blogspot.com/2020/04/mallikuvausta-hovirinnan-rannassa.html

http://kaislatuuli.blogspot.com/2019/10/annika-ja-mercia-katariinanlaaksossa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti