tiistai 25. kesäkuuta 2019

Mallikuvausta Vääntelän ilta-auringossa

Juhannusviikon alkupuolella olin Liedossa kuvaamassa Tanja Tanita Sundellin kanssa. Tanja on turkulainen laulaja ja malli sekä myös hallitseva Miss Bum Bum Finland.

Tanja on ollut nimenä ja kuvista tuttu monta vuotta, mutta tutustuimme vasta viime vuonna. Muutaman kerran kamerakin lauloi ja jotain kuvia olen aiemmin julkaissutkin. http://kaislatuuli.blogspot.com/2018/07/miss-bum-bum-maarian-altaalla.html

Tällä kertaa kuvauspaikasta ei ollut selkeää ennakkosuunnitelmaa. Kiertelimme autolla jonkin aikaa pitkin maalaismaisemia ja päädyimme Liedon Vääntelään. Vääntelän tienhaara sattui tulemaan sopivasti vastaan ja paikka oli minulle aiemmin tuttu.

Vääntelänkosken yllä on vaijerisilta, joka tuppaa vähän heilumaan kävellessä. Moinen saattaa joitakin pelottaakin. Jokunen vuosi sitten siltaa rempattiin, joten luulisi sen ainakin paikallaan pysyvän. Silta ja läheinen maalaismaisema saivatkin toimia kuvausmiljöinä.

Tanja on ihan ykkösmalleja ja oli oikein loistava taas. Ilta-aurinkoisessa Liedossa tulee harvemmin näin hyviä kuvia otettua.

Tanjan vaatteet: Her Secret

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti