keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Essi ja syyskuinen Saaronniemi

Syyskuun loppupuolella kävin Satakunnasta Turkuun muuttaneen Essi Tähkän kanssa Ruissalossa kuvaamassa.

Ilma oli tuohon aikaan vuodesta vielä melko kesäinen. Vaikka jonkun verran tuulikin, ei Ruissalon päässä Saaronniemessä sentään tarvinnut palella. Oli pelkästään hyvä, että kuviin tuli mukaan vähän aaltoja ja hiusten hulmuamista.

Essi on kuluvan vuoden aikana ollut kameran edessä enemmänkin ja sen kyllä huomaa. Erittäin varmaa poseerausta ja malleilu hallussa. Olen yleensä valinnut blogijuttuhin sellaiset kymmenkunta otosta per fotosessio, mutta tällä kertaa oli runsaudenpula ja kuvia on viisitoista.

Essi oli tänä vuonna yksi luomumissikisa Miss Eloweenan finalisteista. Satuin itsekin olemaan paikalla kesäkuun alkupuolella Naantalin Teersalossa, kun missikiertue saapui rantaravintola Wanhaan Salakuljettajaan.

Saaronniemessä jutellessamme oli aika yllättävää kuulla, että kesätöikseen hän on ollut nosturikuskina useampana vuotena. Ei aivan heti tulisi mieleen. Stereotypiani henkilöstä hanikoissa on meinaan paksu, eläkkeen partaalla oleva äijä makkaravoileipä toisessa ja termoskannu toisessa kädessä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti