keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Kolkaniemi 27. joulukuuta

Parin päivän joulujuhlintojen jälkeen raikas merituuli teki oikein nannaa, kun kävin päivällä Turun Ruissalossa heittämässä pienen kävelylenkin.

Alkuperäinen tarkoitukseni oli löytää Birkka-niminen paikka. Se ei tuottanutkaan minkäänlaisia vaikeuksia, en vaan ollut jostain syystä aiemmin huomannut moista kylttiä Ruissalon Puistotien varrella. Vetisellä metsätiellä ei viitsinyt kovin pitkälle mennä, joten vielä jäi epäselväksi mitä kaikkea osoitteessa mahtaa olla.

Saaronniemen parkkipaikalla oli yllättävän paljon autoja ottaen huomioon arkipäiväisen ajankohdan ja vuodenajan. Ehkä muillakin on joulun välipäivät vapaata.

Villa Kolkka Kolkanniemessä on nykyasussaan surullinen näky. Huvila on kuulemma viimeksi ollut Suomi-Neuvostoliitto-seuran hallussa. Järjestöä ei ole ollut enää aikoihin, kuten ei heidän palvomaansa valtiotakaan.

Ohilipuvasta rahtilaivasta nousi merkillinen käry, jollaista en muista aikaisemmin rannoilla haistelleeni. Tiedä sitten mitä tököttiä ilmeisesti Naantaliin menossa olleessa aluksessa mahtoi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti