sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Malleilua Rauvolanlahden pitkospuilla

Torstaina lokakuun 20. päivä oli harvinaisen komea ilma ainakin lähiviikkojen vallitsevaan harmauteen nähden. Olin sopinut turkulaisen harrastajamallin Helin kanssa tärskyt läheisen ostoskeskuksen parkkipaikalle. Tarkoitus oli ottaa mallikuvia tällä kertaa hieman erilaisessa ympäristössä.

Kävin edeltävänä viikonloppuna Kaarinan ja Turun rajamailla Rauvolanlahden ja Vaarniemen luontopolulla. Idea pitkospuukuvauksista juolahti silloin mieleen. Samana päivänä Heli katseli Facebookiin postaamaani kuvaa Rauvolanlahdelta ja ehdotti samaa. Mallinhaku kävi varsin vaivattomasti.

Helin kanssa olemme kuvanneet kahden vuoden aikana niin monta kertaa, että olen jo mennyt laskuissa sekaisin. Edellisen kerran kamera lauloi toukokuun puolivälin tienoilla Rauhalinnan vehreissä maisemissa Kaarinassa. Sieltä tulikin mielestäni erinomaisia fotoja.

Ehkä sekin sankari, joka anonyymisti kommentoi Rauvolanlahden luontopolkujuttuani, katselee näitä kuvia. Hän nimittäin jätti palautteen, joka meni suunnilleen näin: "Säälittävää touhua aikuisilta miehiltä. Ei taida naiset paljon kiinnostaa". Tähän blogijuttuun hän ei takuulla kommentoi mitään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti