sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Kesän 2016 viimeinen Vepsän reissu

Kuluneen kesän viimeinen reissu Turun kaupungin ulkoilusaareen Vepsään tapahtui maanantaina 22. elokuuta. Meneillään oli suven viimeinen viikko, jolloin yhteysalus liikennöi saareen Aurajoesta Turun keskustasta.

Mukana matkassa olivat Jani Pirilä ja Miika Hyttinen. Myös heitä molempia on Vepsä-kärpänen puraissut. Tiedossa oli grillausta runsaan nesteytyksen kera, valokuvausta ja kiertelyä ympäri 17 hehtaarin saarta.

Mökkivaraus retkeä varten tehtiin noin kuukautta aikaisemmin. Mökki numero neljän valikoitui tukikohdaksi, koska viime vuonna se osoittautui vallan mainioksi sijainniltaan.
Koko kesän jatkunut sairauslomani näkökannasta riippuen joko mahdollisti tai aiheutti sen, että kävin Vepsässä peräti parikymmentä kertaa. Yöpymisiä kertyi yhdeksän vuorokautta. 60 euroa maksanut kausikortti laivaan tuli tienattua moninkertaisesti takaisin.

Vepsän kesän 2016 päättäjäisiä juhlittiin lauantaina 27. elokuuta. En päässyt paikalle. Kuulemma niin tuulista oli, että eräältä tutulta meinasi lentää viimeisetkin hiukset pois päästä - ainakin Facebook-päivityksestään päätellen. Ensi kesäkuussa sitten taas.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti