keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Lauran kanssa Savojärvellä

Toukokuun 21. päivä lähdimme Nurmen Lauran kanssa Savojärvelle Kurjenrahkan kansallispuistoon. Auto parkkeerattiin Rantapihalle, Nousiaisten puolelle lätäkköä. Tarkoituksena oli tallentaa maisemia mallin kanssa. Ja kukapa muu tämänkaltaisiin kuviin olisikaan parempi kuin Laura.

Idea kuviin tuli viime syyskuussa Savojärven kierroksella. Toisin kuin luulin, ei homma ollutkaan niin  vuodenajasta kiinni. Vapunpäivänä Savojärvellä käydessä olisi yhtä lailla voinut totetuttaa samat aikeet, vaikka järvestä olivat jäät lähteneet vain hetkeä aikaisemmin. Jotenkin olin käsityksessä, että vihreää ja vehreää pitäisi olla joka puolella.

Savojärven Rantapihan puolella on muutamia veteen kurkoittavia puita ja rantamättäitä. Painoin paikat mieleen jo viime syksynä ja etenkin vapunpäivänä, ettei kuvaustilanteessa tarvitse turhaan haahuilla hyviä miljöitä etsimässä.

Tämä oli nyt neljäs kerta kun fotoilimme Lauran kanssa. Yhteistyö tuntuu pelaavan varsin saumattomasti. Lopputulos on mielestäni jälleen onnistunut.Lauran keramiikkka-aiheiset kotisivut osoitteessa http://haltiatuli-keramiikka.weebly.com/index.html

4 kommenttia:

 1. No olipa aika "maahisia" kuvia...
  T.Matti "Viki" Vikström

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista. Juuri sellainen "maahistyyli" oli haussakin.

  VastaaPoista
 3. Toden totta, jotkut Savojärven kuvista ovat kuin tauluja. Hienoa!

  Suurin ansio kuvista lienee itselläsi, mutta taitaa uudella kamerallakin olla oma merkityksensä? Erinomaisen teräviä ja hyviä kuvia.

  t: Hannu

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista, Varmaan osansa molemmilla, mutta toki myös Lauralla on kuvissa "päärooli". Eipä olisi ilman häntä onnistunut ainakaan samalla tavalla.

  VastaaPoista