maanantai 12. maaliskuuta 2012

Another Night In The Sun -musiikkivideo

Hyvän musiikkivideon tekemiseen ei tarvita isoa läjää euroja. Fanityönä valmistunut Michael Monroe -video Another Night In The Sun on nollabudjetin pätkästä hyvä esimerkki. Videon Youtubeen ladannut nimimerkki number1kissfan on tehnyt hienoa jälkeä.
Another Night in The Sun -kappale on Michael Monroen soolobändin biisi, jota he soittelivat keikoilla vuonna 2010. Samanniminen livelevy, joka nauhoitettiin heinäkuun 6. päivä Helsingin Tavastialla, ilmestyi syksyllä 2010. Siinä kappaletta ei kuitenkaan tittelistä huolimatta ollut.

Syyksi kuulin sellaisen meriselityksen, että kiihkeän keikkatilanteen tiimellyksessä Monroe olisi vahingossa laulanut osan biisiä saksofonimikrofoniinsa. Koska levyä ei paikkailtu studiossa jälkeenpäin, koko biisiä ei kelpuutettu mukaan. Harmittelin asiaa tuolloin, koska tämä nopea punkrokki oli jäänyt näkemiltäni keikoilta mieleen.

Kappaletta ei myöskään löydy Michael Monroen alkuvuonna 2011 ilmestyneeltä studioalbumilta Sensory Overdrive. Palkittu ja kehuttu levy olisi kyllä biisin saanut sisältää sen ainakin minun mielestäni. Nyt biisi menee hiukan hukkaan, niin oiva ralli kuin onkin.

Ainakin number1kissfan on pelastamassa asiaa omalta osaltaan. Tiedä sitten mistä hän on biisin studioversion videoonsa saanut, mutta eipä kuvamateriaalikaan ihan peruskauraa ole. Siinä Monroen bändi on Amerikan kiertueella.
Sensory Overdriven uusintapainoksella Another Night In The Sun sen sijaan on. Mukana on yhteensä neljä bonusbiisiä.

1. Trick of a Wrist
2. '78
3. Got Blood?
4. Superpowered Superfly
5. Modern Day Miracle
6. Bombs Away
7. All You Need
8. Later Won't Wait
9. Gone Baby Gone
10. Center of Your Heart
11. Debauchery as a Fine Art
12. Another Night In The Sun
13. You're Next
14. Right To Be Wrong
15. Sleepin' With My TV On


2 kommenttia:

  1. Another Night in The Sunin studioversio löytyy Sensory Overdriven kultamyyntiin vieneeltä, sopivasti joulun alla ilmestyneeltä juhlapainokselta, jossa on myös pari muuta ekstraa: http://www.levykauppax.fi/artist/monroe_michael/sensory_overdrive_special_edition/#cd

    VastaaPoista
  2. Joo kuvamatsku näyttäisi olevan samaa kuin Suomessa samaan aikaan perusstudiolevyn kanssa ilmestyneen deluxe-version kylkiäisenä olleessa Roadmovie-DVD:ssä. Se on kai Gingerin kiertueella kuvaamaa pääosin josta sitten on tosiaan fanityönä toi oiva video duunattu. Ja biisi on tosiaan mainio, mielestäni levyn paras, mutta se oli kyllä jo yksi tuon mainitsemani Suomi-deluxen kahdesta bonuksesta ja nyt tässä neljän bonusbiisin versiossa on sitten myös Japsien kaksi bonusta mukana ja toisin päin. Sinällään ärsyttävää keräilijöiden kannalta mutta perustoimintaa kai nykypäivän kutistuvien levymyyntien aikaan.

    VastaaPoista