sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Henna Aurajokirannassa

Tamperelainen tanssija, malli ja fitness-urheilija Henna Peltonen oli hiljattain Turussa käymässä ja pisti viestiä jos kiinnostaisi ottaa samalla valokuvia. Hulluhan tuollaisesta kieltäytyy. Olin välittömästi valmis kuin partiopoika.

Pikaisen mietinnän jälkeen keksin kuvausmiljööksi Aurajokirannassa sijaitsevan Forum Marinumin alueen. Siellä saikin rauhassa kuvata pikku pakkasessa, hennon lumisateen tippuessa taivaalta.

Olen tuntenut Hennan viitisen vuotta. Pari kertaa vuodessa kamerani on huutanut hoosiannaa siihen malliin, että esimerkiksi viime kesäisiä fotoja en ole ehtinyt vielä edes kunnolla purkaa. Jossain vaiheessa, ehkä jo lähiaikoina, lisäilen blogiin aurinkoisia ja rohkeita rantakuvia Hennasta.

Henna-julkaisut ovat blogilaskurin mukaan olleet yleensä luetuimpia. Kontrasti luonto- tai mallikuvien välillä onkin huima. Tosiasia on, että naiskauneus kiinnostavaa aina sukupuolesta riippumatta enemmän kuin vaikka Marttilan Korven eräreitistö. Kumminkin joillakin on pokkaa väittää silti aivan muuta.

Henna on malliammattilainen. Häntä ei tarvitse ohjata kuvaustilanteessa juuri lainkaan, kunhan vaan näytän missä kohtaa kuvataan. Tällä systeemillä on mielestäni on syntynyt hyvää jälkeä. Tällä kertaa tuli tällaista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti