perjantai 31. tammikuuta 2014

Merkitykselliset kappaleet ja albumit

Facebookissa on kuluvalla viikolla ollut varsinainen villtys listata omia suosikkilevyjä- ja kappaleita kaverien nähtäväksi.

Kannoin korteni kekoon jo ennen uutta vuotta, jolloin listasin kymmenen suosikkialbumiani omalle Facebook-sivulleni. Pari päivää sitten näpyttelin näytille kymmenen itselleni merkityksellistä biisiä.

Kummankin listan kokoamiseen meni noin viisi minuuttia. Tänään lista voisi olla hieman erilainen, mutta kyseisellä hetkellä se oli juuri tuollainen. Onhan hyvää musiikkia tehty sen verran paljon, että hyllyt notkuvat niiden painosta.

"Laita statukseesi 10 biisiä, jotka ovat jollain tavalla koskettaneet sinua. Älä mieti liikaa, biisien ei tarvitse olla suuria tai hienoja", kuuluivat ohjeet. Suuruudesta en monenkaan rallin kohdalla mene sanomaan juuta enkä jaata, mutta hienoja ovat jokainen ensitahdeista loppuun saakka.

Hanoi Rocks: Tragedy
Motörhead: Overkill
Blackfoot: Send Me An Angel
The Almighty: Free N' Easy
Rainbow: Kill The King
Circus Of Power: In The Wind
Yngwie Malmsteen: Far Beyond The Sun
Manowar: Mountains
Andy McCoy: Strung Out
Nazareth: Broken Down Angel
Viime vuoden lopulla listasin albumeja samalla metodilla. Nämä ovat aakkosjärjestyksessä.

Accept: Balls To The Wall
Black Sabbath: Heaven And Hell
Dio: Holy Diver
Blackfoot: Siogo
Georgia Satellites: Georgia Satellites
Hanoi Rocks: Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks
Manowar: Sign Of The Hammer
Peer Günt: Peer Günt
Rainbow: Rising
Smack: On YouEräs Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva ja nykyään Pirkanmaalla asuva tuttu ilmeisesti kyllästyi lukemaan kaveriensa listailuja. Vastaiskuksi hän latasi näytille kymmenen parasta ruokaa. Mukana oli muun muassa karjalanpaisti ja ykkösenä minulle vain nimenä tuttu sultsina. Mutta mielenkiintoinen oli hänen levylistansakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti