maanantai 25. helmikuuta 2013

Auringonlaskuja Puerto del Carmenissa

Helmikuun ensimmäisellä viikolla tehdyn Lanzaroten matkan valokuvasatoa ronkkiessa ei voi ohittaa Puerto del Carmenissa ottamiani auringonlaskukuvia. Kun köpötteli rantakadulle päivystämään siinä kuuden paikkeilla, alkoi taivaanranta hiljalleen näyttää todella komealta. Palmuista ja kaktuksista sai hyviä siluettikuvia.

Hotellistamme Bitacorasta oli ehkä vajaan kymmenen minuutin kävelymatka rantakadulle. Katu oli kilometrien mittainen ja hallitsi koko Puerto del Carmenia. Sen varrella olivat turistirihkamamyymälät ja ravintolat. Iso oluttuoppi vaihteli siinä 1,50 euron ja 2,40 euron välillä. Kallein ohrapirtelö tarjoiltiin eräässä irkkupubissa, jossa sen hinta oli kolme euroa.

Kokonaisuutena Lanzaroten reissu oli todella onnistunut. Paras lomamatka pitkiin aikoihin. Maisema- ja luontomatkailusta kiinnostuneille saarta voi huoletta suositella. Auringonpalvojien ei ehkä kannatta suunnata sinne talvikuukausina, koska ainakaan meidän lomaviikolla ei tarvinnut aurinkorasvaa tahkota nahkaan lainkaan.
5 kommenttia:

 1. Oli kyllä komeita auringonlaskuja.
  Janne

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Kävin Lanzarotella maaliskuun alussa 2013.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Kävin Lanzarotella pari viikkoa sitten.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Hieno paikka. Täytynee joskus käydä uudestaan.

  VastaaPoista