perjantai 13. joulukuuta 2019

Pikku-Pukin rantapromenadilla 8. joulukuuta

Kehnot kelit sen kun vaan jatkuvat. Turun seudulla satoi koko marraskuun, sama peli näköjään joulukuussakin. Kuun vaihtessa oli hetken pikkupakkanen ja hento lumipeite, mutta nyt sitten taas vettä tippuu oikein urakalla.

Sunnuntaina 8. joulukuuta oli jonkun tunnin sateettomuusjakso. Koin hetkeni tulleen ja käväisin Turun Ruissalossa. Saaren kärjen Saaronniemen sijasta ajelin Kansanpuistoon. Tarkoituksena oli käydä kävelyllä Pikku-Pukin rantapromenadilla.

En ollut ainoa ulkoilija Ruissalossa. Saaren alussa heti sillan jälkeen oli parkkipaikka aivan piukassa, samoin Hevoskarintiellä. Kasvitieteellisen puutarhan parkkipaikat olivat täynnä nekin, mutta Kansanpuistoon olisi hyvin mahtunut vaikka kuinka.

Mitään järin ihmeellisiä kuvia ei tällä kelillä ja tähän vuodenaikaan oikein saa, mutta tulipa ainakin ulkoilua komeissa merimaisemissa.

Ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa näkyvää keltaista uimahuonetta ihmettelin kovasti muutama vuosi sitten kun sitä siihen rakennettiin. Että miten ylipäätään tuollaiseen on saatu lupa ja millainen mörskä siitä mahtaa tulla. Väärässä olin ja pahasti, siitähän tuli oikein komea ja maisemaan sopiva!1 kommentti:

  1. Olisikohan uimahuoneessa pieni saunakin, kun on piippu katolla?
    T.Matti "Viki" Vikström

    VastaaPoista