perjantai 15. heinäkuuta 2016

Rokkimimmi fotomallina

Ansu Aaltolehto on turkulaislaulaja, josta kuulin ensimmäisen kerran viime kesänä. Huomasin hänet Jailbreak -yhtyeen kuvista Summer Coast Festivalin Uudenkaupungin osuudelta. Festivaali oli ympäri Turun saaristoa kiertävä systeemi, joka poikkesi kuudella paikkakunnalla yleensä eri esiintyjien kera.

Sittemmin olemme pari kertaa tavanneet sattumalta. Viime vappuna näin Ansun Agang -nimisen bändin keulilla Turussa Wanha Kupittaa -baarissa. Covereita soitellut yhtye oli pirun kova ja vappuyleisö tykkäsi kovasti.

Jailbreak soittaa astetta rankempaa rokkia kuin Agang. Heinäkuun ensimmäisestä blogikirjoituksestani voi lukea näkemykseni yhtyeen keikasta kesäkuun 11. päivä Velkuan Teersalon Wanhasta Salakujettajasta.

Harvoin fotohommat menevät yhtä putkeen kuten nyt. Olin nimittäin ajatellut kysyä Ansua malliksi ja hän puolestaan minua valokuvaajaksi promootiofotoja varten. Paikaksi ehdotin Turun entisen lääninvankilan tienoota. Muurien sisällä olisi tietty ollut vielä makeampaa kuin ulkona, mutta kaikki ei ole mahdollista. Viereisen Kakolan ympäristö oli rakennustyömaana niin pitkälti, ettei sinne kannattanut mennä.
2 kommenttia:

  1. https://31.media.tumblr.com/a630b6960a012f2d9747391d53ab71a5/tumblr_inline_nkyuimgUpF1sicpq0.jpg

    VastaaPoista