perjantai 26. lokakuuta 2012

Fotoilua Vaarniemen metsässä


Kävin pari viikkoa sitten Nurmen Lauran kanssa kuvaamassa Kaarinan Vaarniemessä.

Idea  fotosessiosta Vaarniemen maisemissa oli muhinut päässä jo varmaan vuoden päivät, mutta nyt vasta päästiin tuumasta toimeen.

Oikeastaan hyvä, että kuvaukset venyivät aina lokakuun puoliväliin saakka, koska metsässä oli ruska parhaimmillaan. Sadepäivien keskelle osui kumma kyllä kirkas lauantaipäiväkin.

Olemme kuvanneet Lauran kanssa kaksi kertaa aikaisemminkin. Lopputulos on molemmilla kerroilla ollut mielestäni erinomainen. Piikkiön Huttalan linnavuoren maisemissa kesällä 2011 ja Paraisten Lenholmenissa alkusyksyllä 2011 otetut kuvat ovat nähtävissä täällä blogiarkistossa.

Laura sopii tällaisiin metsänneito- ja haltia -tyyppisiin kuviin kuin nakutettu. Kuvaajan ei tarvitse juurikaan ohjata, kaikki menee kuin luonnostaan vaatteita myöten.

Työkseen hän tekee "luontomystiikan inspiroimaa keramiikkaa". Tarkemmin osoitteessa https://www.facebook.com/Haltiatuli ja www.turuntuulenpesä.fi
Vaarniemestä tarkemmin osoitteessa http://www.kaarina.fi/ymparisto_ja_luonto/luontokohteita/luonnonsuojelualueet/fi_FI/vaarniemi/

3 kommenttia: